Shows


MAGIC KEVIN

SHOWS


Magic Kevin is te boeken op alle locaties en voor alle soorten feesten en partijen en dit ook nog eens voor jong & oud.

Of het nu bij u in de woonkamer is voor 6 personen of in een zaal voor duizenden mensen  zolang de optredens maar binnen plaatsvinden.

De reden dat de meeste shows binnen kunnen plaatsvinden is dat Magic Kevin goochelt met echte witte duiven en konijnen en er tevens ook diverse vuureffecten in zijn show zijn verwerkt.


We treden op voor elk soort publiek zoals: kinderen, volwassenen, ouderen, verstandelijk gehandicapten.

En ook komen wij op alle feesten : verjaardagen, communies, trouwerijen, sinterklaas, carnaval of gezellig met de kerst.


Ook bij bedrijven komen wij zoals: scholen, verzorgingstehuizen, verenigingen of misschien wel bij u op het bedrijf.

Omdat we een enorm groot assortiment hebben aan shows hebben we hieronder de meest gevraagde en geboekte shows op een rij gezet.

Naast iedere show kun je door middel van de boekingsknop naar het contact formulier om een vrijblijvende offerte op te vragen of definitieve boeking vast te leggen. Tevens vind je naast de boekingsknop een fotogallerij met wat foto's van diverse eerdere optredens zodat je een kleine preview hebt wat je kan verwachten en hoe de mensen reageren.
.

Standaard Show


Zoals de naam het al zegt is dit de standaard show die voor ieder feest of evenement kan worden gebruikt.


In deze 40 a 45 minuten durende show komen allerlei trucs aan bod. Zo wordt er gegoocheld met balletjes, flessen, doeken en nog vele andere attributen. Maar ook gebeuren er merkwaardige dingen in uw eigen handen waar u versteld van zult staan en daarbij is dus veel assistentie nodig van het kijkend publiek.


Ook worden er diverse dieren tevoorschijn gegoocheld maar alles is slechts een illusie, Want voor dat u het in de gaten heeft verdwijnen de dieren als sneeuw voor de zon.

Kortom een gevarieerde show vol humor, spanning en magie!!!!


Communie Show


De 1e Heilige communie is iets wat uw kind nooit zult vergeten en zeer zeker niet als Magic Kevin er is geweest.


Want tijdens deze show staat de communicant centraal, Omdat hij/zij dan extra veel mag assisteren. Het mooiste van alles is dat het kind het idee krijgt dat ze even zelf de goochelaar zijn omdat ze gewoonweg zelf alles mogen doen!!!!


De communieshow duurt net zoals de standaardshow 40 a 45 minuten en kan alleen binnen worden vertoont. Ook zullen in de show dieren tevoorschijn komen maar ook weer verdwijnen.


Kortom een show vol humor, spanning en magie!!!


De Sinterklaas Show


De Sinterklaas show is te boeken vanaf dat sinterklaas in het land is tot 6 december.


Tijdens deze 30 minuten durende show zal Magic Kevin met 2 pieten van alles toveren. Zo tovert hij bijvoorbeeld lekkere pepernoten tevoorschijn en ook zal hij vele assistenten nodig hebben tijdens de show.


In de show worden ook vele sinterklaastrucs gedaan en ook zullen de pieten proberen een konijn tevoorschijn te toveren maar of dit goed gaat!!!!


Kortom een spetterende en hilarische show vol humor, spanning en magie!!!!


De Carnaval Show


Met de carnavalshow zal Magic Kevin er een dolle boel van maken.


Zo verandert hij confetti naar wat lekkers voor de kinderen en ook mogen de kinderen wederom assisteren.

Ook  de volwassenen zullen zich vermaken want hun hulp is er ook bij nodig.


Door de drukte en de programmeringen van diverse verenigingen duurt de carnavals show maximaal 20 a 25 minuten.Table Magic Show


Table Magic verraadt eigenlijk al wat het betekend, Namelijk: Tafel Magie


Tijdens deze show zal Magic Kevin kleine acts aan tafel doen. Hierbij moet u denken aan diverse kaartrucs of trucs met geld of eventuele spullen die de toeschouwers zelf bij zich hebben.


Bij deze show dwaalt u heel even weg want dit zijn daadwerkelijk de dingen die ook nog eens onder uw neus en vaak in eigen handen gebeuren. Hier zullen uw gasten nog lang over na praten en ook is deze show overal te vertonen!!!! Ideaal tijdens uw kerstdiner of brunch maar ook gezellig in een café of zaal.


De duur van de show kunt u zelf bepalen maar beginnen vanaf 60 minuten tot oneindig kan Magic Kevin hiermee doorgaan maar dit is natuurlijk afhankelijk van uw budget. Deze show kan zowel binnen als buiten worden geboekt.Mentalisme Show


De Mentalisme show wordt door sommige mensen misschien als goochelen gezien alleen dit is dus niet zo!!


Mentalisme gaat een stapje verder en dit zal Magic Kevin aantonen in deze show!!!


Hij heeft de afgelopen 5 jaar en hard aangewerkt om gedachtes te lezen en wonderbaarlijke voorspellingen doen . Ook Lepels en andere diverse attributen laten zweven en buigen behoort tot de krachten van mentalisme. Ook zal hij met zijn gave gevaren ontwijken!!!!


De mentalisme show duurt ongeveer 45 minuten.


Horror of Halloweenshows

Horror, Spook of  Halloween Acts c.q. Tochten.


Sinds 2009 kunt u bij Magic Kevin spannende horror acts boeken. Zo kan hij  met vrijwilligers uit het publiek een spannende guillotine act doen en of dit wel helemaal goed gaat is de vraag??


Ook kan hij door het hoofd van een vrijwilliger 20 vlijmscherpe messen steken wat bloedstollend zal aflopen of misschien ook niet!!!


En tevens op aanvraag is de doorzaagact ook weer beschikbaar die echt met een vrijwilliger gedaan kan worden. Kortom veel spanning, angst maar ook magie. Deze acts zijn ieder apart te boeken.


Ook kunt u via Magic Kevin uw spooktochten, halloweentochten, horrortochten laten organiseren.  Magic Kevin zal er dan voor zorg dragen dat uw werk uit handen wordt genomen door het team waar Magic Kevin mee samenwerkt.


Wat kunt u dan verwachten vraagt u zich af??


Magic Kevin werkt met een team samen van ongeveer 20 a 30 man die er dan voor zorgt dat u de gehele tocht wordt verrast door enge, bizarre en spannende acts. Ook zal hij zelf een van de spannende magic acts vertonen en tevens zal er ook voor een versnapering worden verzorgt in de tocht voor uw mensen.

Presentatie Shows


Magic Kevin wordt ook met regelmaat geboekt als presentator op scholen en verenigingen om het programma aan elkaar te praten.


Uiteraard word dit gedaan met een vleugje humor en natuurlijk magische acts om de stiltes op te vangen tijdens presentaties Zo kan hij bijvoorbeeld ook mensen tevoorschijn goochelen of laten verdwijnen met diverse acts.


Ideaal om uw burgemeester, directielid, stadsprins of misschien wel de sint op te laten komen uit het niets of te laten verdwijnen!! Ook zijn wij te boeken voor spook, horror en halloween tochten waarbij Magic Kevin zeer spannende acts voor heeft ontwikkeld!!!


De duur van de acts zijn afwisselend van 5 minuten tot een avondvullend programma.

Overige Activiteiten.


Naast goochelshows kan er ook op verzoek ballonfiguren worden gemaakt voor de kinderen.


Het ballonnen die in de vorm van een hond, konijn, giraf of hoed kan worden gevormd.


LET OP !!!! Ballonmodelleren kan alleen in combinatie met een goochelshow en wordt niet alleen verkocht.


Mogelijkheden zijn ook bijvoorbeeld een halve show in combinatie met ballonmodelleren of u boekt een complete show en na afloop kan Magic Kevin nog ballonnen modelleren voor de kinderen.


Voor het modelleren betaald u per ballon ongeacht de duur dan ook is.