Media


MAGIC KEVIN

IN DE MEDIA


Magic Kevin is al meerdere malen in de media geweest zoals u hieronder kunt zien.''De Nieuwe Uri Geller Show 2010''

'' 3e prijs voor toneel magic in Limburg''

Jaarlijks is er een terugkomend fenomeen oftewel de Dynamite Magic Day in Limburg waarbij goochelaars mee kunnen doen aan diverse wedstrijden en zo heeft Magic Kevin in 2008 de 3e prijs behaald met toneel magic.


Hierin goochelde hij een konijn te voorschijn en lied hem als sneeuw voor de zon verdwijnen.


Vervolgens goochelde hij uit een lege kist paraplu's en een buikdanseres en eindigde met een sneeuwexplosie aan sneeuw uit het niets wat hem de 3e prijs heeft opgeleverd.

'' Hollands Got Talent 2008''

Magic Kevin heeft auditie gedaan voor het programma (De Nieuwe Uri Geller 2010)


Waarbij de juryleden Michael Van Buuren, Patty Brard, Rob & Emiel lovend waren over de acts die Magic Kevin deed waardoor . En zo mocht hij na 2 succesvolle auditieacts  schitteren in de 1e liveshow.


Daar werd zijn act door Uri Geller zelf afgebroken, Ik kreeg niet eens de kans om het af te maken. En ook het kijkend publiek mocht niet eens stemmen op hem.


Bij deze talentjacht kwam Magic Kevin tot de theaterronde in het Gooiland Theater te Hilversum.


Het was een zenuwslopende auditiedag want je moet vaak lang wachten voor dat je aan de beurt komt maar dat vind ik ondertussen niet meer erg.


De juryleden Robert Ronday en Patricia Paay waren niet onder de indruk terwijl Henk Jan Smits juist meer wou zien. alleen het was 2 tegen 1 en kwam ik helaas niet verder.

Tijdens deze talentjacht heeft hij auditie gedaan in de tent te Voerendaal. Terwijl hij met zijn act daarna toe kwam stond Emiel helemaal perplex want hij gokte dat ik een konijn tevoorschijn zou goochelen waarop ik antwoordde je hebt gelijk. Emile was helemaal door het dolle en zei nog van: dit wist ik echt niet, dit is niet afgesproken en vroeg mij wat ik nog meer in huis had. Zoals een waardig goochelaar zei ik tegen hem ik zou jou in de grote finale willen laten verdwijnen. Terwijl ik 2 maanden in spanning heb gewacht op de uitslag belde de producent L1 TV dat ik gewonnen heb en dat ik in de finale sta en daar mijn act wederom mag vertonen. De grote dag was aangebroken en mocht ik daar in een overvolle zaal optreden namelijk in de Limburg zaal van schouwburg Heerlen. Daar vroeg hij in bijzijn van de media of ik hem wilde laten verdwijnen en heb dit enkele shows mogen doen waar iedereen nog lang over na praatte.

Referenties


Magic Kevin heeft in de afgelopen jaren bij vele mensen en bedrijven mogen optreden en hieronder vind je dan ook de logo's van de bedrijven waar hij al reeds 1 of meerdere keren voor heeft mogen optreden en referenties opvragen bij de bedrijven is dan ook zeker toegestaan.