Biografie


MAGIC KEVIN

Wie is Magic Kevin?


Magic Kevin die in het gewone leven gaat als Kevin Burgers is op 01-01-1984 geboren in Kerkrade.


Op die dag wist nog niemand wat het leven hem brengen zal en dit heeft hij op jonge leeftijd al gelijk bewezen. Want Kevin wilde al dolgraag vanaf zijn 6e levensjaar een artiest worden.


Hij wilde graag goochelaar worden en zo trok hij de stoute schoenen aan begon met een goocheldoos van Hans Kazan.Tijdens zijn jeugd heeft hij vaak op feestjes en partijtjes lopen oefenen maar wilde niet echt lukken.Toen hij uiteindelijk de hoop als artiest zijnde had opgegeven is hij gaan studeren op de vakopleiding in Roermond.


Daar heeft hij de studie gevolgt tot brood & banket bakken en dit ook nog eens met succes. Daarna gelijk aan de slag bij bakkerijen kwam Kevin ineens weer in aanraking met zijn grootste hobby.Toen is hij zich gaan zich gaan verdiepen in de wonderende wereld van de magie tot hij in 2005 zelfs met zijn 1e theatershow kwam.


Sinds die tijd is hij niet meer te stoppen en doet hij mee aan de talentenjachten dat hem zo door heel Nederland heen bracht en zelfs in 2008 de 3e prijs heeft behaalt voor Toneel Magic. (zie ook bij media) En nu zelfs op ieder feestje of evenement komt onder de naam Magic Kevin.


Want zijn motto is dan ook '' Er is geen feest als Magic Kevin er niet is geweest''